Skapa en produktfilm

Välkomna, välkomna ska ni vara! Nu är jag äntligen här med ett till inlägg och jag är hur glad som helst för att jag faktiskt har tagit tag i mig själv och börjat uppdatera så mycket här som jag gjorde en annan gång i tiden, det är stort för mig. Som ni vet så har jag ett företag och förra veckan var det dags att spela in en produktfilm på en av mina nya egenproducerade hårvårdsprodukter. Ni kommer få se den filmen när den är klar, så ha tålamod.

Jo, jag har en skönhetssalong som inriktar sig på massor av olika grejer, men mest på hårvårdsprodukter. Jag är återförsäljare för många företag, men jag skapar också mina egna produkter som jag är väldigt glad och nöjd över. Nu har jag lanserat en ny sorts hårspray som ska göra ditt hår helt perfekt och för att jag ska kunna marknadsföra den på ett bra sätt så har jag fått hjälp med att göra en produktfilm så att man kan se produkten lite mer närgående och hur den egentligen fungerar. Jag tror att detta kommer bli hur bra som helst och jag längtar bara tills den blir klar så att jag kan visa den för er. Så om ni också har ett företag och vill visa upp era grejer lite mer så tycker jag att ni ska söka efter någon som kan hjälpa er att skapa en produktfilm så att ni kan visa upp produkten mer i detalj. Jag tror att det var allt för mig idag, så ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg som kommer ut på onsdag. Då kommer jag berätta om en stor grej som händer nästa vecka och jag tror att ni kommer tycka om det väldigt mycket. Ha det så bra så hörs vi! Hej då på er.