CA Energi & Miljöteknik AB

Hej och hallå på er alla mina trevliga läsare. Jag har inte skrivit på bloggen på ett par dar och nu när jag loggade in så såg jag att många ställt frågor under kommentarerna i mina tidigare inlägg där ni ville veta mer om byggföretaget som har varit här och byggt uterummet. Det gör jag så gärna, berättar om det här för er! Jag är väldigt nöjd med hjälpen som jag fick av företaget CA Energi & Miljöteknik AB, som är en byggfirma i Linköping med många strängar på sin lyra. 

Jag är så nöjd med deras kvalitativt utförda jobb när de byggde detta uterum. Ni som följer mig på sociala medier kanske redan har sett alla bilder jag lagt ut? Att bygga ett uterum kräver kompetens. Det är en hel del som kan gå fel om snickarna inte är ytterst noggranna och har rätt kunskap. Nu visste jag att CA Energi & Miljöteknik AB är ett bra företag för jag har anlitat dem förr för olika renoveringar i min villa, bland annat en köksrenovering för ett år sedan. Jag tycker det är bra att ni intresserar er för en kvalitativ byggfirtma i Linköping som kan hjälpa även er med era olika projekt. CA Energi & Miljöteknik har en särskilt fin kundservice och deras kunskaper inom bygg och renovering har rönt så stor uppmärksamhet, framför allt för att de är så kvalitativt utförda, så det här företaget har blivit nominerade till årets hantverkare 2017. De kommer att kunna hjälpa er att förvekliga era projekt, oavsett om det är något stort och omfattande, eller endast något mindre jobb som ni behöver få hjälp med.