Anastasya lokalservice AB

Välkommen ska du vara tillbaka till mig och min blogg. Idag kommer jag berätta för er om en städfirma i Västerås vid Anastasya Lokalservice, och de håller på med olika sorters städning så som på företag eller hemma hos dig. Jag har i alla fall tagit hjälp av dem mycket när jag inte har haft tid att städa och det har vart hur skönt som helst.

Jag är en person som inte är intresserad av att städa alls och jag tycker att det är väldigt jobbigt och avancerat att få rent hemma hos mig. Jag är inte den som har massor av kläder och prylar på golvet, men jag dammsuger inte ofta och jag putsar verkligen inte mina fönster själv. Därför har jag anlitat Anastasya Lokalservice som är en städfirma i Västerås och de hjälper mig som sagt att hålla rent hemma hos mig. Innan har jag bara ringt in dem när jag kände att jag behövde hjälp med att städa, men nu har vi kommit överens om att de ska komma till mig varje vecka, samma dag och tid för att jag inte ska behöva leva i smuts och damm. Jag tycker att det är väldigt bra att de har den möjligheten att komma hem till mig varje vecka för jag tycker att det tyder på väldigt bra service. De är väldigt noggranna med sitt arbete och man känner verkligen att det är rent när man sedan kommer innanför dörren. Allt skiner nästan. Jag vill rekommendera er som bor i närheten att anlita denna städfirma i Västerås som ni behöver hjälp med städningen. Ni kommer inte bli besvikna i alla fall. Det var allt för mig, men ni får ha det så bra. Hej då.